23 Haziran 2010 Çarşamba

Nepal 3. Bölüm İzleyin, Everest dağı sizleri bekliyor

Murat yeni, dünyanın en yüksek dağı Everest’in bulunduğu Nepal’dan macera ediyor. Maceracı, Nepal’in ünlü momo mantısını kayseri mantısına nasıl çevirdi?
Sokakta ilginç yemekler satan seyyar satıcılarla neler yaşadı.
Kızların 8inde sebze-meyvelerle evlendirildiği sebze ve meyve düğününde maceracı ne tür ilginç inanışlarla karşı karşıya geldi.
Dünyanın en yüksek dağı Everest yoluna düşen maceracı hedefine ulaşabilecek mi?
Buda’nın doğum günü kutlamaları, maymunların insanlarla iç içe yaşadığı Nepal’de buda festivalinden ilginç görüntüler. Hepsi ve daha fazlası Maceracının Nepal macerasında sizleri bekliyor...

Maceracı 3. Bölüm Fragmanı





Nepalin ikinci bölümünde
maceracının maceraları devam ediyor. Eğelenceli fragman sizlerle.

Macera Nepal de devam ediyor 2. Bölüm izleyin

Maceracı, 2067 yılını yaşayan ilginçliklerle dolu Nepal’da... Maceracı, kendilerini Hinduizm adamış saduların arasına girdi. Hayatları boyunca saç ve sakallarını kesmeyen sadularla kaldı, onların eğlencelerine katıldı. Maceracının sağdıç olduğu geleneksel Nepal düğününde kayınpederin damadın ayaklarını yıkaması ne anlama geliyor. Nepallı doktor’dan ilginç tedavi yöntemleri, yılda 1 defa yapılan Budist ayini ve başkent Katmandu’nun kalbinin attığı, iğneden ipliğe her şeyin bulunduğu tarihi Durban Meydanı’ndan renkli görüntüler, yöresel yemek panipuri, layci meyvesi ve sokak terzisini Maceracı'nın bu bölümünde izleyebilirsiniz... Macera, sürpriz, heyecan, aksiyon ve eğlence dolu maceracının peşine takılın maceranın tadını çıkartın...

Maceracı 1. Bölüm Kenya İzleyin



maceracı murat yeni kenyada.

21 Haziran 2010 Pazartesi

Maceracı İlk Bölümü ile Kenya'da

Maceracıdan muhteşem kareler,
 Murat Yeni yine macera peşinde. Bu sefer dünyayı almış hedefine.

maceracı stv
Maceracı

Maceracı Tekrar Geliyor! Pek YAKINDA



Dünyanın neresi olursa olsun sınır ve engel tanımayan korkusuz kahramanımız maceracıyla maceralara hazır mısınız?
Birçok ülkeyi sizler için gezip tozan maceracının ilk bölümdeki durağı Kenya.

Kenya’ya kadar uzanan Trabzonspor sevdası, edi murphy’ye benzeyen Kenyalıdan “yoğurt koydum dolaba” şarkısı, maceracının pazarcı Kenyalıya öğrettiği satış taktikleri ve dahası maceracı programının 1. bölümünde.