22 Nisan 2011 Cuma

Maceracı - Bitlis (fragman)





Türkiye'yi köşe bucak gezen Maceracı yerel kültürlerin zenginliklerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor... Murat Yeni'nin bu haftaki durağı Evliyalar Şehri, Bitlis... Maceracı yeni bölümüyle Cuma akşamı Samanyolu TV'de...

DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYIN..

Maceracı - Bitlis (özet)



Parasız alışverişin keyfi, Maceracı'da!

Anadolu'nun her yöresinde farklı kültürel zenginliklerle karşılaşan Maceracı, Anadolu'yu keşfetmeye devam ediyor. Her hafta maceralarına bir yenisini ekleyen Murat Yeni, bu hafta Bitlis'te gezilmedik yer bırakmıyor. El yapımı ayakkabıların yapıldığı atölyeye giden Yeni, bu ayakkabıların sağlık için faydalarını izleyicilerle paylaşıyor.

Bitlis'te unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği ekranlara getiren Maceracı, usta zanaatkarlarla keyifli sohbetler gerçekleştiriyor. Baston yapımı ve süsleme sanatına tanık olan Murat Yeni, izleyenleri adeta geçmişe götürüyor.

Parasız alışveriş yapma fırsatını Bitlis'te yakalayan Yeni, takas usulü alışverişin keyfini ve birbirinden eğlenceli görüntüleri Maceracı'da ekrana getiriyor.

Maceracı yeni bölümüyle Cuma akşamı 19:50'de Samanyolu TV'de...

16 Nisan 2011 Cumartesi

Maceracı - Yozgat




Maceracı - Yozgat (FRAGMAN)





Maceracı, Yozgat bölümü ile 15 Nisan Cuma 22:00'da Samanyolu TV'de ekrana geliyor...

8 Nisan 2011 Cuma

Maceracı - Bayburt (fragman)



Türkiye'nin dört bir tarafını renkli görüntülerle ekranlara taşıyan Maceracı bu hafta Baybut'a konuk oluyor...

Maceracı - Bayburt (özet)

Maceracı, saklı şehir Bayburt'ta!

Maceracı, bu hafta Bayburt'ta yeni maceralar peşinde koşuyor. Çoruh Nehri'nin eşsiz manzarası karşısında hayranlığını gizleyemeyen Murat Yeni, renkli görüntüleri izleyiciler ile paylaşıyor.

Bayburt'un meşhur bakır işlemelerinin satıldığı mağazaları tek tek dolaşan Maceracı, birbirinden değerli bakır eşyaların yapımına tanık oluyor. Bayburt eğlencelerinin yaşandığı özel bir geceye davet edilen Maceracı ve ekibi, çok özel ve eğlenceli görüntüleri ekrana taşıyor.

Murat Yeni ve arkadaşları eğlenceli görüntüleri ekrana taşıyor. SAMANYOLU TV 22.50

2 Nisan 2011 Cumartesi

Maceracı - Erzurum İzle




Maceracı - Erzurum (fragman)





Türkiye'yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı bu hafta Dadaşlar Diyarı Erzurum'da... Erzurum'da görülmesi gereken ne varsa sizler için gezip gören Maceracı seyrine doyum olmaz bir programla sizlerle...

Maceracı - Erzurum (özet)

Resim


Bu hafta Erzurum'da yeni maceralar peşinde koşan Maceracı, Erzurum çarşılarında dolaşıyor.

Süs eşyalarından takılara kadar birçok alanda kullanılan Oltu taşını tanıtıyor. Cağ kebabının başına geçen ve Dadaş gecesine katılan ekip, Erzurum gelenekleri hakkında öğrendiklerini izleyicilerle paylaşıyor. Murat Yeni'nin de katıldığı seyirlik oyunlar, programa renk katıyor.

SAMANYOLU TV 21.45